SSC-Campus is een jonge organisatie met een dynamische, uitdagende werkomgeving. Wij werken snel, laagdrempelig, professioneel, flexibel, stabiel, kostenefficiënt, toekomstvast en consistent.

 

-

SSC-Campus is de dienstverlener voor de ICT van het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, KNMIKoninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut, CPBCentraal Planbureau, PBLPlanbureau voor de Leefomgeving, SCP en Ctgb.

 

SSC-Campus voorziet deze klanten van de juiste ICT-middelen en verricht de daarbij horende ondersteunende werkzaamheden.

Wil jij deel uitmaken van de ICT-dienstverlener voor kennis- en onderzoeksinstituten binnen de rijksoverheid, dan ben je bij ons op de juiste plek.

We leveren een zeer breed en state-of-the-art-pakket aan ICT-services en expertises zoals:

  • Applicatieontwikkeling

  • Rekenmodellen

  • Datamanagement & analyse

  • Inrichten van werkplekken

  • Server hosting
     

Onze uitdaging is dat we rijksbrede bundeling en standaardisatie combineren met klantgerichtheid. Onze medewerkers maken daarbij het verschil. De juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek is een continue uitdaging. We zoeken professionals met een hands-on mentaliteit die zich willen door ontwikkelen. We bieden volop kansen tot ontplooiing, een zeer professionele en dynamische werkomgeving, een complexe ICT-infrastructuur en boeiende ICT-vraagstukken.

Interviews met medewerkers SSC-Campus

Interview

Benieuwd naar de achtergrond van de afbeelding? Interview met Dirk-Jan Griffioen, afdelingshoofd Rekenen, Data en GIS

Interview met de securitymanager

De securitymanager over zijn werk bij SSC-Campus