SSC-Campus is een jonge organisatie met een dynamische, uitdagende werkomgeving. Wij werken snel, laagdrempelig, professioneel, flexibel, stabiel, kostenefficiënt, toekomstvast en consistent.

 

-

SSC-Campus is de dienstverlener voor de ICT van het RIVM, KNMI, CPB, PBL, SCP en Ctgb.


SSC-Campus voorziet deze klanten van de juiste ICT-middelen en verricht de daarbij horende ondersteunende werkzaamheden.

 

Wil jij deel uitmaken van de ICT-dienstverlener voor kennis- en onderzoeksinstituten binnen de rijksoverheid, dan ben je bij ons op de juiste plek.
We leveren een zeer breed en state-of-the-art-pakket aan ICT-services en expertises zoals:

 

  • Applicatieontwikkeling

  • Rekenmodellen

  • Datamanagement & analyse

  • Inrichten van werkplekken

  • Server hosting
     

Onze uitdaging is dat we rijksbrede bundeling en standaardisatie combineren met klantgerichtheid. Onze medewerkers maken daarbij het verschil. De juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plek is een continue uitdaging. We zoeken professionals met een hands-on mentaliteit die zich willen door ontwikkelen. We bieden volop kansen tot ontplooiing, een zeer professionele en dynamische werkomgeving, een complexe ICT-infrastructuur en boeiende ICT-vraagstukken.

Vacatures

We zoeken een Java-ontwikkelaar.
Je bent binnen een klein team Java-ontwikkelaars verantwoordelijk voor het gehele ontwikkeltraject van Java-applicaties. Dat geldt voor zowel nieuwe applicaties als het onderhoud aan bestaande. Beheerders en gebruikers ondersteun je waar nodig als achtervang in de derde lijn. De schaal van samenwerken loopt van een-op-een met onderzoekers in kleinere projecten tot een multidisciplinair Scrum-team voor grotere projecten.

Meer informatie?

We zoeken ook een ICT-specialist rekenen.
Samen met drie collega’s van ben jij verantwoordelijk voor rekenmodellen op diverse platformen die SSC-Campus host, zoals singleboardcomputing, gridcomputing en highperformancecomputers. Hierbij maak je gebruik van virtualisatie- en containertechnieken en diverse jobschedulers.

Meer informatie?